Personeelsbeleid

ModusLink is een informele en professionele organisatie. We werken in een no-nonsense cultuur en kennen veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. ModusLink bestaat uit medewerkers die geloven in klantgerichtheid, streven naar excellence, leiderschap, integriteit bezitten en gedijen in een omgeving gebaseerd op teamwerk. Voor onze vestiging in Venray zijn we op zoek naar getalenteerde en betrokken medewerkers die aansluiting kunnen vinden bij deze kernwaarden.

Wij verwachten veel van onze mensen. Omgekeerd kunnen onze mensen ook veel van ons verwachten: Wij bieden uitstekende carrièremogelijkheden met daarbij een compleet pakket aan concurrerende arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Marktconform salaris;
  • Goede verlofregelingen;
  • Pensioenregeling;
  • Loopbaanontwikkeling;
  • Jaarlijkse beoordelings-en functioneringsgesprekken.

Zijn er op dit moment geen vacatures die aansluiten bij je interesse, werkervaring en opleiding? Stuur dan een open sollicitatie.

Werken bij ModusLink


Bij ModusLink maken onze mensen het verschil en met hun kennis en ervaring geven ze onze klanten een voorsprong op de concurrentie.

Met meer dan 3.500 medewerkers in tientallen vestigingen over de hele wereld, is ModusLink op zoek naar ambitieuze en enthousiaste medewerkers.